İnsana, doğaya, yaşama ilişkin alanların hepsine dair olayları, gözlemleri ve durumları eleştirel bir gözle irdelemek, öğrenmek, öğretmek ve paylaşmak amacı ile faaliyetlerde bulunur. Yöremize ilişkin güncel haberler, tanıtım faaliyetleri, etkinlikler, yorum ve gelişmelere dair bilgiler önceliğimizdir. Genel politika, eğitim, bilim, kültür, sanat, ekonomi, iletişim, insan kaynakları, spor, teknoloji, eğlence, sağlık alanları diğer çalışma konularımızdır.
Hedef Kitlemiz :
Mut ile gönül bağı bulunan, devletimizin temeli olan laik, demokratik ve sosyal hukuk prensiplerine ve Anayasanın değişmez ilkelerine bağlı, evrensel hukuki ve insani değerlere saygılı, bilimi yaşamında rehber edinmiş, statükodan, kariyerizmden ve bencillikten uzak, siyasal ve kişisel çıkar beklentisi olmayan; çağdaş, yenilikçi, dinamik, üretken, her türlü ayrımcılığa, ıkçılığa ve şiddete karşı olan, insan sevgisini en yüce değer olarak kabul eden kişi ve kurumlar
Amacımız :
Sitede, konularımız başlığı altında belirtilen alanlarda araştırmalar ve paylaşımlarda bulunmak, hedef kitlemizde aradığımız özelliklere sahip ve çalışma konularımıza ilgi duyan Mut Sevdalılarını bir araya getirmek; ortak bir ruh ve bilinç paylaşım ortamı yaratmak, Mut'umuzun ve ülkemizin yerelden evrensele tanınmasına, gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak.
Önceliğimiz :
* İlk etapta; güzel Mut'umuzun başta kültürel ve ekonomik olarak her yönüyle tanıtımını yaparak, gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak, bu alanda çalışan, eğitim gören, araştırma yapan, proje üreten kişi ve kurumları destekleyip, öncü bir rol üstlenen bir taban hareketi oluşturmak.
* Üyelerimizi ve okurlarımızı bilgilendirmek, onların her türlü bilgi almalarına katkı sağlamak, yönetim sistemi içerisindeki eşit hak ve yükümlülükleri konusunda bilinçlenmelerine destek vermek.
* Mut halkının birbiriyle olan ilişkilerinin güçlenmesine katkıda bulunmak, uzaktaki yakınlarımızı birbirine yakınlaştırmak, kültürel ve sosyal değerlerimizin gelişmesi ve unutulmaması için zemin oluşturmak.
* Amaçlarımız doğrultusunda araştırmalar yapmak ve paylaşımlar sunmak.
Prensiplerimiz:
* Siteye yapılan katkılar "Gönüllülük Esasına" dayalıdır.
* Site kar amacı gütmez.
* Sivil Toplum Örgütü çalışma ve anlayışını benimser, katılımcı ve çoğulculuk prensibini esas alır.
* Emeğe saygılıdır.
* Bağımsızdır. Hiç bir siyasi, idolojik organizasyonla veya kurumla organik ve fikirsel bağı yoktur.
* Sitede yayınlanan yazılarda savunulan fikir ve düşüncelerden yazarlar sorumludur.
Rütbesi: 36 [?]
Tecrübe Puanları: 974.653
Sonraki Rütbe: 1.000.000
Cevap: Sitemizin Hedefi ne olmalı ?
sitemizin hedefi güzel hoş ama lütfen şu kimlik bilgileri tam doldurma zorunlu olsun adı,yaşı,cisiyeti,belli olmayan
üyelerle ne konuşulur nasıl paylaşım olur,ki yönetim bu sorunu çözmeli bence kolay gelsin dostlar dosca kalın..
Rütbesi: 43 [?]
Tecrübe Puanları: 3.350.757
Sonraki Rütbe: 3.609.430
Konuyu Başlatan
Cevap: Cevap: Sitemizin Hedefi ne olmalı ?
Demiş ki:
Kim demiş? mustafa demiş.Haa tamam
sitemizin hedefi güzel hoş ama lütfen şu kimlik bilgileri tam doldurma zorunlu olsun adı,yaşı,cisiyeti,belli olmayan
üyelerle ne konuşulur nasıl paylaşım olur,ki yönetim bu sorunu çözmeli bence kolay gelsin dostlar dosca kalın..
Mustafa Bey Merhaba!
Yaziniza ve önerinize cevap vermek icin uzun bir zaman bekledim. Istedimki bu konuda her üye fikrini beyan etsin bizde o oryantasyonda hareket edelim. Gönül isterdiki daha fazla katilim olsun daha cok fikir ortaya ciksin. Siz bu konuya bir kac defa deyindiniz ve bir kac arkadasimiz fikirlerini beyan ettiler.
Bu siteyi kurarken istedik ki insanlar isterse anonim bir sekilde isterlerse gercek isimleriyle cok rahat bir sekilde düsüncelerini ortak gayemiz/hedeflerimiz dogrultusunda ifade etsinler. Yani icimizden birisi fikrini beyan ettiginde " haaa su seyin oglu xy mi bu? " yada "su simitcilik/ayakkabicilik/kuyumculuk/gastecilik/belediyecilik/ögrencilik yapan mi?" yada ne bileyim "su dairedeki memur mu?" diye ayirt gayirt edilmesin istedik. Elbette isteyen arkadasimiz gercek ismini yazabilir ki zaten konularin icerigi söz konusu oldugunda arkadaslarimiz kendilerini tanitiyorlar.
Bu sekilde sitemizdeki gelismeleri yöneticiler olarak gözlemliyoruz, sonucta bu site kendisine ben MUT`LUYUM diyen, diyebilen ve MUT`un yüceltilmesinde emek vermeye hazir olan yüreklerin sitesi.
Bu vesileyle tüm üyelerimize yaptiklari ve yapacaklari katkilarindan dolayi sükranlarimida sunuyorum. Ayrica tüm üyelerden ellerinde MUT ile ilgili bulunan malzemeleri bizimle paylasmalarini rica ediyorum.
Rütbesi: 23 [?]
Tecrübe Puanları: 61.206
Sonraki Rütbe: 62.494
selam arkadaslar benim söyle bir fikrim var diger mut sitelerinin sefleriyle görüsüp hepsini bir cati altinda toplanmasini diliyorum siz ne dersiniz bu görüsüme fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim özellikle adabey kardesim selamlar