Rütbesi: 25 [?]
Tecrübe Puanları: 94.763
Sonraki Rütbe: 100.000
Cevap: Yönetim kadromuz - irtibat
Sitenize yeni üye olmama rağmen zevkle takip etmekteyim.Çok güzel düşünülmüş başarılı bir site aradığım herşey var kendimi Mut da hissediyorum.Bu sitenin kuruluşunda emeği geçen tüm arkadaşları kutluyor başarılarının devamını diliyorum.Sizden nacizane bir ricam var ;bu güzel birlikteliğinizi daha kalıcı daha hayırlı Mut a yakışır bir işe vesile olmanızı öncü olmanızı rica ediyorum.Oda şudur;Ermenek te örneği olan bir sosyal ve yardımlaşma vakfı var (ERÇEV).Bunun benzerleri Karaman da da var.Benim gibi Mut dışın da yaşayan,avrupada yaşayan,çok Mut lu kardeşlerimiz var.Bu hemşehrilerimiz harekete geçirilip böylesine hayırlı kalıcı güzel bir hareketin öncülüğünü yapsanız inanın Mut tarihi birgün sizleri yazar.Ramazan ayındayız ben fitremi zekatımı kendi memleketime kendi isanıma vermek istiyorum.Ama bunu yapabilecek bir organizasyon yok.Ermenekli,Karamanlı bunu başarmış biz niye başaramıyalım.Elde olanlar bizde niye yok.Mut da da üniversite kazanmış muhtaç çocuklarımız var parasızlıktan okuyamıyan akıllı çocuklar var ben bunları duyuyorum.Bu çocukların istikballerini kazanmasında bir damlacık bile bizlerin de bir katkısı olursa inanın Allah sevap yazar.Şunu bilin ki Mut un dışında Avrupada Kalpleri MUT sevğisi ile çarpan binlerce YİĞİT mutlu var. Biz göreve hazırız.Karınca kararınca.Herşey Mut için .Başka bir hesabımız olamaz.Sayğılarımla.Hayırlı Ramazanlar.
Rütbesi: 43 [?]
Tecrübe Puanları: 3.350.751
Sonraki Rütbe: 3.609.430
Konuyu Başlatan
Cevap: forum girisi
hoş geldiniz!
şu anda herhangi bir sorun gözükmüyor zaten forumdasınız hem yazadabiliyorsunuz. bana özel mesaj (PM) atıp sorularınıza cevap alabilirsiniz. tekrar hoş geldiniz.